Снимки - ДЕТСКИ КАЛЕНДАРИ 2023, детски календари с отпечатана снимка

Снимки

Колко броя са дж. Календарчета за посочената цена от 2,40лв. - 12бр. Джобни календарчета еднакви.


Снимки

При изпращане на снимки за календари с ГЕРОИ се съобразете със следните:


Използвайте вертикална снимка/

  •     Снимка на чийто фон не присъстват различни хора и предмети които вие не жилаете, снимка която е на фокус детето и не е в джижение.
  •     Корекции на снимките подадени от вас НЕ се нанася а само се оразмеряват – т.е. не премахваме, добавяме обекти – използваме снимките така както сте ни ги предоставили.
  •     Минимален размер на снимки за календарите с герои е 1024/768px, като не ни изпращайте снимки от фейсбук  - не се отпечатват добре тъй като са с доста намалено качество – изпратете ни ако желаете същатата снимка но директно свалена от снимащото устройство преди да я публикувате във фейсбук.
  •     При изпращане на снимки от мобилни, смартфони, таблети  - изберете опцията при изпращане  - оригинално качество, а не оптимизирана за уеб или e-mail


 

Моля преди да ни изпратите снимката първо я прегледайте на компютър в реален размерПри календари БЕЗ ГЕРОИ / колажи, многолистови каленадри, пирамидки

  • Снимките и/или готови колажи, се уверете, че са в размер не по-малък от 3000px/2000px, като при всички положения вертикални снимки не се приемат, а само хоризонтални .

 

При всяко колебание от наша страна с качеството на подаденото изображение наш представител ще се свърже с вас по телефон или e-mail.

 

При снимки по-големи като файлов размер от 20МВ, използвайте някоя от виртуалните транзитни системи, като качите снимките си и ни изпратие директен линк за сваляне. / dox.bg, tranzit.dir.bg и др./

 

Всички тези изисквания за изображенията, не са за да направим по-сложно изпълнението на поръчката ви, а да получите календарите си в максимално качество, ако не се съобразите с това то ние не носим отговорност за отпечатаното качество на вашите изображения.

 

 
 
Detskikalendari.bg 2013-2022 - детски календари 2023 Оригиналният производител на детски календари от 2012г. с най-високо качествоОнлайн магазин за детски календари 2023
Разработка и реализация GroupLZ.bg